Yalova Üniversitesi    insaat@yalova.edu.tr (0226) 815 53 19

Öğretim Üyemiz Dr. Öğr. Üyesi Temel Temiz Kocaeli Üniversitesi'nin hazırladığı Kahramanmaraş Depremleri Saha İnceleme Raporu’nda görev aldı

Bölümümüz öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Temel TEMİZ, Kocaeli Üniversitesi İnşaat ve Jeoloji Mühendislikleri'nin Kahramanmaraş (Pazarcık Mw 7.7 ve Elbistan Mw 7.6) depremleri sonrasında gerçekleştirdiği saha inceleme raporunu hazırlayan saha ekibinde yer aldı.

Jeolojik Tespit ve Değerlendirmeler, Jeofizik Tespit ve Değerlendirmeler, Derpemin İkincil Etkileri, Yapısal Tespit ve Değerlendirmeler, Afet Yönetimi ve Zarar Azaltma Çalışmaları Ön Değerlendirmesi ile Sonuçlar ve Öneriler’in yer aldığı başlıklardan oluşan rapora buradan ulaşabilirsiniz: KOU_DEPREM_RAPORU1.pdf (kocaeli.edu.tr)

Kocaeli Üniversitesi Haber Linki: KOÜ Haberler (kocaeli.edu.tr)