Yalova Üniversitesi Etkinlikleri

TÜBİTAK 2209 EĞİTİMİ VE AKADEMİK SOHBET

9.05.2024 11:30 Yalova Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 15 Temmuz Konferans Salonu Söyleşi

Bölümümüz öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Muhammet ÇELİK tarafından TÜBİTAK 2209 projeleri için eğitim düzenlendi. Toplantıda öğrencilerimize bu projelerde çalışabilmek için gerekli şartlar açıklandı ve bölümümüzü daha iyiye taşımak için neler yapabileceğimiz hakkında konuşmalar yapıldı.

Öğrencilerimizin ve öğretim üyelerimizin katılımıyla gerçekleşen toplantı sonunda 2023-2024 akademik yılında “Geri Dönüştürülmüş Betondan Elde Edilen Agreganın Uçucu Kül ile Birlikte Karayolu Temel/Alttemeli Olarak Kullanılmasının CBR Değeri Katkısının Araştırılması” konu başlıklı TÜBİTAK 2209-A tipi projeleri kabul edilen lisans öğrencilerimiz Dilara YAŞAR ve Ümit DEMİR'e teşekkür belgesi takdim edildi.