Yalova Üniversitesi Etkinlikleri

İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİMİZ YAPI FUARI'NDA

Yalova Üniversitesi Yapı Kulübü (YÜYAP) olarak 25 Mart 2022 tarihinde öğrenci arkadaşlarımızın mesleki derinliklerini geliştirmek, yeni ürünleri/malzemeleri ve teknolojileri görmelerini sağlamak amacıyla İstanbul’da düzenlenen ve Dünyanın en büyük Yapı fuarlarından biri olan Tüyap’ta düzenlenen İstanbul Yapı Fuarına katılım sağladık.

Yapı, mimarlık, inşaat malzemeleri ve teknolojileri sektörlerinin bölgedeki en etkili ve en uzun soluklu platformu olan Yapı Fuarı – TurkeyBuild İstanbul, öğrenci arkadaşlarımızın önümüzdeki dönemin yol haritasını çizmesine büyük katkılar sağlamıştır. 44. Yapı Fuarı’nda, kapsamlı bir etkinlik programıyla sektörün gündemdeki konuları, alternatif yapı trendleri ve sürdürülebilir malzeme ile yenilikçi inşaat uygulamalarının ipuçları bizlere anlatıldı. Teknoloji, iklim kaygıları ve pandemi gibi faktörlerin köklü değişikliklere yol açtığı, değişime uyum sağlamanın sürdürülebilirliğin anahtarı olduğu bu yeni dönemde sektör stratejisini desteklemek, bilgi alışverişi sağlamak, inovasyonu teşvik etmek ve yapı sektöründe yeni fikirlerin tanıtılmasını sağlamak adına iş geliştirmeye yönelik etkinliklerle dolu bir program hazırlanmıştı.