Yalova Üniversitesi    insaat@yalova.edu.tr (0226) 815 53 19

Yalova Üniversitesi Mühendislik Fakütlesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Staj Uygulama Yönergesi'nin 10'uncu maddesinin 2'nci fıkrasının h bendi uyarınca:

"Staj bitiminde “Staj Defteri” ve staj yeri ilgili çalışma alanından sorumlu inşaat mühendisi ve ita amiri tarafından imzalanıp kaşelenerek kapalı zarf içerisine konulan “Staj Sicil Formu”, Öğrenci İşleri Bürosu tarafından aksi ilan edilmedikçe ilgili eğitim-öğretim yılının güz döneminin başlamasını müteakiben en geç 2 hafta içinde Öğrenci İşleri Bürosuna elden teslim edilir. Süre sonunda teslim edilen staj defteri değerlendirilmeye alınmaz."

Öğrencilerimizin, Staj Sicil Formlarının imzalı, kaşeli ve kapalı zarf içerisinde olan hallerini 23/10/23 12:00'a kadar 507 numaralı odaya imza karşılığında teslim etmeleri rica olunur.

Staj Sicil Formları imzalı, kaşeli ve kapalı zarf içerisinde olmayan öğrencilerin stajları değerlendirmeye alınmayacaktır.